Hoe werkt het?

Zodra het denken het van je heeft overgenomen, geloof je onbewust in je gedachten. Deze gedachten gaan een relatie aan met voelen en dat vertaalt zich vaak in allerlei fysieke sensaties waardoor bij jou het idee kan ontstaan dat er daadwerkelijk wat met je aan de hand is.

‘Maar jij bent absoluut niet ziek, gek of raar! Je gedachten hebben het alleen van jou overgenomen.'

Een op een sessies

Een op een sessies

Door mijn ervaring en opmerkzaamheid ben ik goed in staat om te doorzien waar jij (onbewust) geleefd wordt door angst en de daaruit ontstane patronen zoals bijvoorbeeld pleasen, aanpassen, vermijden en controleren. Ik zal je inspireren en stimuleren om echt te zijn wanneer je voelt dat iets voor jou niet kloppend is en je confronteren waar nodig.

Werkwijze

Werkwijze

In een eerste (online) sessie van een uur bespreken we jouw situatie zodat duidelijk wordt wat er op dat moment nodig is. Ik stem me specifiek af op jou en ieder gespreksonderwerp kan aanleiding zijn om daar dieper op in te gaan. De interactie is spontaan en er wordt geen gebruik gemaakt van opdrachten, stappenplannen, methoden, o.i.d. Het doel is dat je weer naar jezelf leert luisteren i.p.v. naar je gedachten, zodat angst weer plaatsmaakt voor vertrouwen.

 

Het aantal sessies hangt af van de tijd die nodig is om zicht te krijgen op de (gedachten)patronen en conditioneringen die jou beperken en van jouw bereidheid om deze te doorbreken.