Hoe werkt het?

Zodra het denken het van je heeft overgenomen, geloof je onbewust in je gedachten. Deze gedachten gaan een relatie aan met voelen en dat vertaald zich vaak in allerlei lichamelijke klachten, waardoor bij jou het idee kan ontstaan dat er daadwerkelijk wat met je aan de hand is.

‘Maar jij bent absoluut niet ziek, gek of raar. Je gedachten zijn je alleen de baas geworden.’

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Het kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn praktijkruimte en duurt ongeveer een uur. In dit gesprek bespreken we welke klachten je ervaart en licht ik toe wat mijn werkwijze en tarief is. Als blijkt dat er onderling voldoende vertrouwen is plannen we meteen een afspraak in voor een eerste sessie.

Één op één sessies

Één op één sessies

Iedere week hebben we een sessie van een uur tot anderhalf uur waarin we bespreken waar jij op dat moment last van hebt. Deze sessies zijn altijd op gelijkwaardige basis. Hebben we een keer wat langer nodig? Geen zorgen, er wordt niet constant op de klok gekeken. Jij bent uniek en daarom zijn de sessies op maat en voor iedereen anders. Het doel is dat je weer naar jezelf leert luisteren i.p.v. naar je gedachten, zodat angst weer plaatsmaakt voor vertrouwen. De veranderingen die je door bewustwording gaat ervaren komen van binnenuit en zijn daardoor blijvend.

 

Het aantal sessies dat nodig is hangt af van de tijd die nodig is om zicht te krijgen op de (gedachte)patronen die jou belemmeren.

Bellen (24/7 stand-by)

Bellen (24/7 stand-by)

Zodra we samen gestart zijn ben ik dag en nacht telefonisch bereikbaar en sta jij er niet meer alleen voor. Als jij merkt dat het denken het van je overneemt, bel je! Ook als het 10 minuten later weer gebeurt. Doordat jij de regie neemt en een lijn naar buiten gooit krijgen je gedachten geen kans en ervaar je direct jezelf weer. Deze wetenschap zorgt voor rust, vertrouwen, veiligheid en helpt je om er sneller doorheen te gaan.

Teksten

Teksten

De sessies worden ondersteund met persoonlijke teksten en oplossingsgerichte handvatten die aansluiten bij datgene wat er op dat moment bij jou speelt. Deze teksten nemen we samen door en neem je vervolgens mee naar huis zodat ze je blijvend kunnen ondersteunen.