Coaching

POPULAR
Voor wie doe ik dit?

Voor wie doe ik dit?

Met veel toewijding help ik mensen van alle leeftijden met angst gerelateerde klachten zoals o.a. stress, onzekerheid, obsessief gedrag, vermijding, hypochondrie, eenzaamheid, burn-out, depressiviteit, piekerdenken en perfectionisme.

POPULAR
Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je om afstand te creëren tussen het problematische angst-denken en jezelf, waardoor je inziet dat je gedachten hebt en ze niet bent. Daarnaast help ik je om zicht te krijgen op de (onbewuste) patronen en overtuigingen die jouw authentieke zijn onderdrukken en de klachten in stand houden.

 

De veranderingen die door (werkelijk) inzicht ontstaan komen van binnenuit en zijn daardoor blijvend.

POPULAR
Waarom doe ik dit?

Waarom doe ik dit?

Van jongs af aan heb ik last gehad van angst, wat zich uitte in zelfafwijzing, boosheid, onzekerheid, dwangmatige zelfgesprekken, depressiviteit en slapeloosheid. De innerlijke drive om anderen hiermee te helpen is er, mede door de moeilijkheden die ik zelf in het leven ben tegengekomen, altijd geweest.

 

Gelukkig heb ik ook mogen ervaren dat het loslaten van (schijn)veiligheden en (schijn)zekerheden zorgt voor een echter en vrijer leven!

 

POPULAR
Wat is mijn achtergrond?

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben afgestudeerd in opleidingskunde maar het leven zelf is mijn echte leerschool. Daarnaast ben ik opgeleid tot ervaringsdeskundige coach en heb ik 2,5 jaar gewerkt in een samenwerkingsverband van ervaringsdeskundige coaches, waar ik adolescenten en volwassenen heb geholpen met angst- en paniek gerelateerde klachten.

 

Ik weet wat het met je doet en hoe onbegrepen, gefrustreerd en eenzaam jij je kunt voelen.