Coaching

Uitzicht door inzicht

POPULAR
Voor wie doe ik dit?

Voor wie doe ik dit?

Het kan iedereen overkomen en op elke leeftijd. Met veel toewijding help ik met name diegenen die het vertrouwen in zichzelf kwijt zijn, nergens herkenning vinden of gewoon niet meer weten waar zij het zoeken moeten. Je kunt bij mij terecht met klachten als angst, paniek, stress, onzekerheid, piekerdenken, dwanggedachten, vermijding, eenzaamheid, burn-out, depressiviteit of perfectionisme.

POPULAR
Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je om afstand te creëren tussen je denken en jezelf, waardoor je inziet dat je gedachten hébt en ze niet bént. Daarnaast help ik je om zicht te krijgen op de onbewuste patronen en conditioneringen die jou belemmeren, zodat je in staat bent om deze te doorbreken. Hierdoor word je niet langer gehinderd door negatieve gedachten, gevoelens en angsten.

POPULAR
Waarom doe ik dit?

Waarom doe ik dit?

Meer dan 15 jaar heb ik last gehad van angst, dwangmatige piekergedachten, depressiviteit en slapeloosheid. Mijn innerlijke drive om anderen hiermee te helpen is er, mede door de moeilijkheden die ik zelf in het leven ben tegengekomen, altijd geweest.

POPULAR
Wat is mijn achtergrond?

Wat is mijn achtergrond?

Het leven zelf is mijn school en leert mij door ervaring wat ik moet leren. Als ervaringsdeskundige weet en voel ik als geen ander wat het met je doet en hoe onbegrepen, gefrustreerd en eenzaam je je kunt voelen. Gelukkig weet ik ook hoe je hier uit kunt komen, zodat jij weer in vrijheid kunt genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft!

 

Ik doe veel aan zelfstudie maar leer met name door ervaring en inzicht. Daarnaast ben ik gediplomeerd opleidingskundige en gecertificeerd NLP Practitioner.

Aangesloten bij VolledigVrij Coaches,
voor meer info zie www.VolledigVrij.com